ПРЕДИМСТВАТА НА ОНЛАЙН И ОФЛАЙН НАВИГАЦИИТЕ

Офлайн навигация
Офлайн навигация

Онлайн навигацията предоставя информация чрез адаптивни навигационни продукти. Въз основа на географските данни се визуализират карти, маршрути, адреси или координати. От всяко устройство, свързано с интернет може да се наблюдава избрания маршрут или цел.

Приблизително 60 процента от света днес е без интернет и дори когато имаме онлайн достъп много често има петна, до които нямаме видимост. Бързият и лесен достъп до информация все още не е възможен за по-голямата част от населението. Това е огромен проблем, особено когато пътувате много и често се оказва, че не разполагате с интернет връзка.

Може да изтеглите с вашето приложение зоната, която ви интересува и следващия път, когато нямате връзка, ще имате визуализирана информация.

Когато цялата ви необходима информация е свалена на вашето устройство, няма да се налага да използвате твърде много данни, което понякога излиза скъпо. Офлайн навигацията се зарежда много по-бързо. Информацията е селектирана и не е нужно да чакате да се зарежда онлайн картата и тепърва да започвате търсенето.

В много случаи е важно да имате заредена батерия на телефона, а офлайн навигацията не изисква данни и пести батерията.

Онлайн приложението за навигацията обхваща целия свят и често се актуализира, за да съдържа винаги най-новата информация. Някои приложения актуализират информацията на всеки 10 секунди като на всяка минута тя е абсолютно синхронизирана с актуалната обстановка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*