GPS Навигация за камион

GPS Навигация за камион – TOMTOM TRUCKER 6000? Защо?

Чудите се какъв подарък да изберете за съпруга си, който е решил да става професионален межфдународен шофьор: правилният отговор е GPS Навигация за камион? Ние ще ви помогнем да разрешите този нелек проблем.

Представяме ви GPS навигацията за камион – TomTom TRUCKER 6000. Специално създаден за нуждите на всеки шофьор.  TOMTOM е водеща марка на пазара, която предлага висококачествени продукти. Предимствата са големи. Тази навигация се предлага с доживотно безплатно обновяване на най-добрите карти от Европа.

TomTom TRUCKER 6000 навигация има 6 инчов интерактивен дисплей, показва трафика в реално време, за да пристигнеш по-бързо по избрания от теб маршрут. Пътуването в чужбина се превръща в приключение, дестинациите са част от твоето опознаване на Света. Той вече не е загадка. Няма защо да се притесняваш „как“ и „кога“ ще пристигнеш. Просто се настани удобно на седалката и стартирай към бъдещето, напред. ТОМТОМ ще те води заръка навсякъде, където пожелаеш като хлапе, което гори от любопитство да опознава нови страни.

Казваш и тръгваш

С TomTom TRUCKER 6000 може да планирате пътуването си предварително, като се съобразите с трафика по пътищата. Никога няма да се изгубите, не е необходимо да се притеснявате за нищо, защото само с гласа си може да зададете желаната дестинация. TomTom TRUCKER 6000 ви говори на много различни езици и казва верния път. Така винаги сте фокусирани какво се случва на пътя и не се разсейвате с досадни мисли от рода на „къде трябваше да завия“, контролирате шофирането само с гласа си. Може да ползвате и бутона за бързо търсене, за да намерите още по-бързо желания маршрут. Симултативно, със задаването още резултатите се появяват по-бързо от всякога. Избегни трафика и открий предимството да шофираш с навигация TomTom.

Надяваме се да сме ви убедили от полезността на този продукт. Това е перфектният подарък за вашия съпруг и той ще ви обича завинаги. Разбира се вече няма да има никакви оправдания, че се е изгубил по пътя за вкъщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*